Alergény:
1-múka, 2-kôrovce, 3-vajcia, 4-ryby, 5-arašidy, 6-sója, 7-mlieko, 8-orechy, 9-zeler, 10–horčica, 11-sezam, 12-oxid siričitý, 13-vlčí bôb, 14-mäkkýše
Zmena jedálneho lístka vyhradená!
Váha jedál sa udáva v surovom stave.
Polievka: Šošovicová sladká / Mrkvový krém, krutóny 0,33 l 1,3,7
1. Vypr. kuracie kúsky v pivnom cestíčku, ryža 120/200 g
2. Pečená fašírka, kôprová omáčka, knedľa 110/200 g 1,3,7
3. Špagety so syrovo – nivovou omáčkou 325 g 1,3,7,
Polievka: Držková, chlieb / Vývar s pečeňovými haluškami 0,33 l
1,3,7
2.Sviečková na smotane, knedľa 115/200 g 1,7
3. Bravčová pečeň na hríboch, cestovina 110/200 g 1,3,7
4. Ryžový nákyp 110/200 g
Polievka: Kapustová / Špenátová s krutónkami 0,33 l 1,3,7
1. Vypr. krkovička, majonézový šalát 110/200 g. 1,3,7
2. Hov. kotlíkový guláš, chlieb 330 g 1,7
3. Bravčové srdcia na smotane, knedľa 110/200 g 1,7
4.Pečené buchty s lekvárom 325 g. 1
Polievka: Držková, chlieb / Rajčinová s cestovinou 0,33 l
1. Zabíjačkový tanier, chlieb (peč. mäso, klob, jater.) 325 g 1,3,7
2. Polovnícky hov. guláš, knedľa 115/200 g 1,7
3. Vypr. kur. pečienky, zemiaky 115 /150 g 1,3,7
4.Kôprový koláč s opek. slaninkou 325 g
Polievka: Gulášová / Hrachový krém, krutóny 0,33 l 1,3,10
1. Vypr. kurací rezeň v kukur. lupienkoch, zem. pyré 110/200 g 1,3,7
2. Bravčové ala Stroganov, tarhoňa 115/200 g 1,7
3. Kur. marinované krídla pikantné, op. zemiaky 110/200 g. 1,3,7
4. Kakaový závin 325 g 1,3,7